About SpeedPens-Spiral pen manufacturer, Obama pen manufacturer, Stationery items bangalore, Office suppliers in kolkata, best School and office use pens manufacturers in India, office use writing instruments exporters from india.
kami Acu
Jaminan Kualiti

kemudahan perkilangan kami bekerja di bawah prinsip-prinsip pengeluaran Hanya dalam masa sebaliknya dikenali sebagai Pembuatan Lean. Just-in-time pembuatan memberi tumpuan kepada peningkatan berterusan kualiti dalam semua bidang bekerja ..

Range produk

Kami menawarkan pelbagai instrumen bertulis boleh didapati dalam saiz reka bentuk, pelbagai dan warna. Pen kami dikenali untuk ketahanan mereka dan juga untuk rasa mereka estetika yang mudah. Di samping itu, kita juga mengeluarkan pelbagai pengisian semula pen dalam dakwat pelbagai. Dakwat yang digunakan adalah dakwat yang berkualiti tinggi ..

penyesuaian

kita boleh menyesuaikan pen sebagai pelanggan per keperluan seperti membuat pena adalah warna khusus untuk mana-mana jenama atau syarikat atau kita boleh membangunkan pen sebagai keperluan pelanggan setiap. writting boleh berubah dari halus untuk mudah atau mudah untuk berani ..

  Hakcipta Terpelihara 2012 Mutha Brothers
Laman Utama | Pertanyaan | Mengenai kami | Dasar Privasi | Hubungi kami |